Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Të dashur  anëtarë të ATTSO,

Jeni të ftuar të merrni pjesë në konferencën me temëPerspektivat Rajonale dhe Sfidat në Luftën kundër Terrorizmit Ndërkombëtar” që do të organizohet në “Hotel Mak Albania”, Salla Illyria I, datë 12 Shkurt 2019, ora 14:00.

Konferenca në fjalë, organizohet me bashkëpunimin e Ambasadës Turke në Tiranë dhe Fondacionit të Shoqërisë Hulumtuese dhe Ekonomisë Politike (SETA).

Panelistët :  Dr. Hasan Basri Yalçın, Dr. Enes Bayraklı, ve Dr. Hüseyin Alptekin

Moderator:  Z. Albert Rakipi, Kryetar i Institutit të Studimeve Ndërkombëtare në Shqipëri

Konferenca do të jetë në gjuhën angleze. Nuk ka nevojë për rregjistrim.

Ju mirëpresim.

Share This: