Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi (ATTSO)

Mak Albania, Kati 2

Tel:+355 42 200 700

Faks:+355 42 200 701

E-Mail:info@attso.al