International Turkish Hospital

International Turkish Hospital është një kompani e cila operon në fushen e shëndetësisë. Ajo ka ndërtuar një marrëdhënie afatgjatë të qëndrueshme me pacientet bazuar në besim. Kujdesi i personalizuar për secilin pacient është çfarë e veçon International Turkish Hospital nga të tjerët. Spitali ofron nje shërbim të klasit botëror.

Anëtarët e ATTSO’s perfitojnë një ulje deri në 25% për cdo lloj shërbimi.

  • Kirurgji 15% ulje
  • Laborator 25% ulje
  • Genotime Estetic Centre 15% ulje
  • Vizitë 10% ulje
  • Farmaturk 10% ulje

BOSFOR & DESIGN

Bosfor Design & Publicity operon në fushën e Reklamimit prej 10 vitesh. Kompania ofron tashmë në tregun shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor dizenjimi, me një gamë të gjerë artikujsh mjaft cilësor dhe avangard me kohën, me kostot më të ulëta në treg.
Anëatrët e ATTSO’s mund të përfitojnë 25% ulje nëse porosisin individualisht

MAK ALBANIA

MAK Albania Hotel me pesë yje është i vendosur në një kompleks pazaresh dhe argëtimi në zemër të Tiranës.
Një palestër moderne dhe e avancuar ,pishinat e brendshme dhe të jashtme, saunat dhe dhomat e avullit premtojnë një përvojë të relaksimit dhe përsosjes unike.
MAK Albania me 151 dhoma luksoze të pajisura me ajer te kondicionuar, një TV , një minibar ju ofron momente të këndshme ku ju mund të relaksoheni.
Anëtarët e Dhomës sëTregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi përfitojnë një ulje prej
– 15% ulje mbi cmimin e ditës në akomodim kur kanë të ftuar nga jashtë (nqs kanë kontratë specifike që është më e ulët në cmime, do aplikohen cmimet e kontratës)
– 15% ulje mbi cmimin e sallave
– 15% ulje në tarifat e Health Club
– 15% ulje në tarifat e parking-ut (kur ka marëdhënie afatgjatë, jo mbi tarifat ditore)
– 15% ulje në Thai Massage

GJINISHI TAX CONSULTING

Kompania jonë është themeluar ne vitin 2011 nga nje staf i ri dhe energjik i cili vjen sot me nje eksperience 15-vjecare ne kete fushe. Fuqia e grupit te punes qendron pikerisht ne efikasitetin dhe korrektesine profesionale qe tregohet nga secili prej nesh.
Klient i kenaqur– Kjo është motoja jonë e cila na bën të ecim me hapa galopante në tregun e vogël shqiptar. Në pikësynimet tona nuk është materialiteti dhe vlera/madhësia e një kontrate. Për ne cdo klient, i cilitdo statusi apo xhiroje qoftë, trajtohet po në të njëjtën mënyrë, me të njëjtën korrektësi e përkushtim.
Anëtarët e ATTSO’s perfitojnë një ulje prej 20% për cdo lloj shërbimi.

Share This: