Dua të anëtarësohem

Nëse jeni të interesuar për tu anëtarësuar pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri- Turqi ju lutem dërgoni formularin e plotësuar të anëtarësimit

Formulari I Anëtarësimit Paraprak

Error: Contact form not found.