Rreth nesh

Klinika e syrit “See Well” e regjistruar ne QKR si “EyeAlbania Academy” me nr. NIPT-i: L91619015V ndodhet në qendër të Tiranës (Bllok) dhe ofron shërbime të diagnozës paraprake. Mjekët tanë Rubin TOPI, Doktori turk İsmail Haldun YILMAZ dhe Doktoreshë Nora BURDA, janë në dispozicionin tuaj për një ekzaminim dhe diagnostikim me pajisjet më moderne të teknologjisë më të avancuar. Mjekët tanë në Turqi; Prof. Dr. Cem YILDIRIM  i njohur për suksesin e tij në problemet më të vështira të syrit dhe Dr. İskender Alkın SOLMAZ  i njohur për estetikën okulofaciale (estetikën e syve dhe të fytyrës), do të jenë në dispozicionin tuaj në disa ditë të muajit në klinikën “See Well”.

Në klinikën e syrit “See Well”, ju mund  të kryeni një ekzaminim të plotë të syve si:

 1. Ekzaminim i Përgjithshëm i Syrit
 2. Matje e Tensionit Intraokular
 3. Korrigjimi i Problemeve te Refraksionit
 4. Skaneri i Syrit (OCT - Optic Coherence Tomography)
 5. Ekzaminimi i Retinës
 6. Analiza e Fibrave të Nervit Optik (NFA-Nerve Fiber Analyzer)
 7. Pakimetria e Kornesë së Syrit
 8. Fusha Vizive e Kompjuterizuar
 9. Topografia Korneale
 10. Ekzaminim për I-Lasik
 11. Testi për Syrin e Thatë (Xeropthalmia Test)
 12. Vizitë Oftalmologjike për fëmijë (Pediatric Ophtalmology)
 13. Estetikë e syve dhe e fytyrës (Estetikë Okulofaciale)

Përse “See Well”?

Klinika “See Well” është një degë e spitalit të syrit “GozAkademi” në Turqi, me 11 vjet eksperiencë. Falë shërbimit të cilësisë së lartë me sigurimin e mjekëve të kualifikuar dhe pajisjeve më të avancuara oftalmologjike, "See Well" është një kandidat për të qenë klinika më e mirë e syve në Ballkan.

SPITALI I SYRIT GOZAKADEMI

Në Spitalin GözAkademi gjendet një ekip profesional shëndetësor i përbërë nga 1 profesor, 1 asistent profesor dhe 6 mjekë operues.

GözAkademi mund të kryejë të gjitha procedurat kirurgjikale lidhur me kujdesin e syve si: transplantimin e kornesë, vitrektominë, dislokimin, strabizmin, lazerin excimer
(wavefront, i-lasik, lasik-lasek), katarakt (Operacioni i katarakteve Femto me Catalys (katalizat)), Catechol (Katako), IOL multifokal multifocal/trifokal), operacionet keratoconus (lidhje kryq, unaza intralasilarintracorneal) dhe të tjerë.

Spitali GözAkademi,  njeh rëndësinë e teknologjisë në sektorin e shëndetësisë dhe përdor gjithmonë teknologjinë më të avancuar.

Femtokatarakt, Lazer Intralaz, pajisjet lazer SLT, OCT, Lazer Excimer, Teknologjia Lazer Personal Wavefront, janë disa shembuj.

GözAkademi është spitali i parë në Denizli dhe i katërt në Turqi që përdor metodën   “Femtocataract”

 • +355 42 33 7777
 • Adresa: Rr. “Ibrahim Rugova”, Bllok-midis “cioccolatitaliani” & “+39”, TIRANË

Contact SPITALI I SYRIT GOZAKADEMI now...