Bilim Ilac

http://www.bilimilac.com.tr

E themeluar në vitin 1953, Bilim İlaç është një kompani 100% e kapitalit turk që prodhon dhe tregton barna, produkte strategjikisht të rëndësishme. Renditet e treta […]

  • Rr.Vllazen Huta Nr.116, Njesia Administrative Nr.2, Tirane