Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Me rastin e përfundimit të muajit të Ramazanit, muajit të përkushtimit dhe sakrificës fizike dhe shpirtërore, ku për një muaj treguam një nivel të lartë të përkushtimit vllazerise duke ndare me njeri tjeterin gjithcka qe kemi , më lejoni të ju përcjell urimet më të sinqerta për festën e Fitër Bajramit, duke ju uruar që te arrini te festoni shume Bajrame te tjera dhe Allahu të na dhurojë një të ardhme plot vëllazëri, paqe, sukses dhe shëndet.

Me respekte
Fethi Kaya
Kryetari i ATTSO-s

Share This: