Zv.Kryetari i Dhomës z.Kenan Sevinç , ka dhene një intervistë për Report TV ne lidhje me marrëdhëniet ekonomike dhe tregtare Turqi
January 13, 2021
Darka e Iftarit Mblodhi Sëbashku Anëtarët e ATTSO-s
April 29, 2022