Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Dua të anëtarësohem

Nëse jeni të interesuar për tu anëtarësuar pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri- Turqi ju lutem dërgoni formularin e plotësuar të anëtarësimit

Formulari I Anëtarësimit Paraprak

Emër Mbiemër ( e detyruar)

E-mail ( e detyruar)

Kompania ( e detyruar)

Adresa e Kompanisë

Telefoni I kompanisë

Përshkrimi

[recaptcha]