Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Të nderuar anëtarë të ATTSO,

Në datat 12-15 Qershor 2019, me mbështetjen e Ministrisë së Tregtisë Turke, do të organizohet në Stamboll Panairi Ndërkombëtar “VIV TÜRKİYE 2019” në lidhje me pularinë dhe teknologjinë e këtij sektori.

Bashkëlidhur mund të gjeni informacionin e detajuar rreth Panairit dhe formularin e aplikimit.

Për dijeninë tuaj.

Me respekt,

njoftim panairi firmave te interesuara

Share This: