Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi (ATTSO) organizoi sot një mëngjes pune me anëtarët e saj dhe Zv. Ministrin e Bujqësisë dhe Pylltarisë së Republikës së Turqisë Z. Akif Özkaldı së bashku me delegacionin që e shoqëronte.
Në këtë takim, u diskutua rreth mundësive, investimeve dhe bashkëpunimeve në sektorin e bujqësisë që mund të zhvillohen midis dy vendeve tona.

Share This: