Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Kompania “Pharmactive Albania”, anëtare e ATTSO’s e cila operon në tregun e ilaceve, në date 03 Maj 2018 do të organizojë prane Royal Hill aktivitetin “Pharmactive is now in Albania,” ku do të shpalosin vizionin e tyre të investimeve dhe prezencës në Shqipëri.

Share This: