Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Vizita e delegacionit nga Maqedonia.
Ministri për Investime të Huaja në Republikën e Maqedonisë Z.Arlind Zeqiri i shoqëruar  nga zëvendësministri i Financave Z. Gëzim Beadini, zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve Z. Faton Pollozhani, si dhe drejtuesi i Zyrës Ndërkombëtare Invest Macedonia – Shqipëri & Kosovë Z. Fatos Mustafa,  pati një takim kortezie në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë  Shqipëri- Turqi. Delegacioni maqedonas u prit nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri- Turqi Z. Seyhan Pencapligil, Zv. Kryetari i Dhomës Z. Bahadır Aksoy,  Administratori i Kompanisë FMT Group Z. Fahir  Tatar si dhe Sekretari i Përgjithshëm i Dhomës Z. Altin Furtuna.  Në qendër të bisedimeve dy palëshe ishte  bashkëpunimi ekonomik, platformapër ta transformuar rajonin në një treg të përbashkët për investime, shkëmbimi i përvojave, rritja e njohurive, organizimi i aktiviteteve etj.dsc_0390

 

 
dsc_0389

 

dsc_0377

Share This: