Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Me rastin e vizitës së prefektit së Edirnes z. Ekrem Canalp, Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqiperi z. Yörük dhe Kryetarja e Nderit e Grupit të Grave Sipërmarrëse të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi (ATTSO) Znj. Ayşegül Yörük, dhe Zv.kryetarja Eni Xheko morën pjesë në ceremonin e shpërndarjes së këpucëve dhe të rrobave për fëmijët jetime organizuar nga Fondacioni ALSAR.

Për 500 femijë jetim të Fondacionit ALSAR, u shpërndanë veshëmbathje dhe këpucë të dhuruara nga Prefektura e Edirnesë.

Share This: