Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Në datën 10 Maj 2018 u organizua një pritje  me rastin e Asamblesë së Përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi. Së bashku me kompanitë anëtare të Dhomës, pjesë e këtij takimi ishte Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama, Ambasadori i Republikës së Turqisë në Tiranë Z. M. Ahmet  Yörük, Ministrja e  Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Znj. Sonila Qato, përfaqësues nga shoqatat e biznesit dhe dhomave bilaterale, përfaqësues nga media, miq dhe partnerë të tjerë të dhomës. Në të njëjtën kohë u bë edhe prezantimi i tre kompanive më të reja si anëtarë bordi dhe anëtarë të asociuar të kompanive Sigal Uniqa Group Austria, Kastrati Grup dhe Tashko-Pustina.

Share This: