Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Në datë 28.05.2019 pranë ambienteve të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi (ATTSO) u mbajt takimi i radhës për Marrëveshjen e Tregtisë së Lirë (MTL) midis Shqipërisë dhe Turqisë. Takimi kishte në fokus temën e liberalizimit të tregut për produktet bujqësore dhe eksportimin e tyre drejt tregut turk. Gjithashtu u diskutua edhe për problematikat dhe vështirësitë që hasin kompanitë shqiptare për eksportimin e produkteve drejt Turqisë. Në mbledhje ishin pjesëmarrës përfaqësues nga Ministria e Ekonomisë dhe Financave, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Autoritetit Kombëtar i Ushqimit , Unioni i Dhomave,Shoqata dhe Dhoma Tregtare si dhe kompani të ndryshme.

Share This: