Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Gjatë takimit të Bordit Drejtues së Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri –Turqi organizuar në muajin Korrik, është zgjedhur Kryetari, Zv. Kryetari dhe Sekretari i Përgjithshëm i ri i Dhomës. Roli i Kryetarit i është besuar z. Fethi Kaya, Administrator i Kompanisë TURALB Shpk, Zv.Kryetari i ri i Dhomës është zgjedhur z. Fahir Tatar, Administrator i Kompanisë FMT Group, ndërsa Sekretar i Përgjithshëm është emëruar z. Ertan Güngör

Në ëmër të Dhomës dëshirojmë t’i shprehim mirënjohje ish – Kryetarit z.Seyhan Pencaplıgil  dhe ish-Sekretares të Përgjithshme Znj. Erinda Zhupani për kontributin, mbështetjen dhe përpjekjet e përkushtuara për të fuqizuar ATTSO dhe për ta kthyer atë në një qëndër tërheqëse për komunitetin e biznesit turk dhe shqiptar.

I urojmë suksese drejtuesve të rinj të Dhomës.

Share This: