Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Të nderuar anëtarë të ATTSO,

Në datat 23-26 Nëntor 2019, me mbështetjen e Ministrisë së Tregtisë Turke, Dhoma e Tregtisë së Stambollit organizon në Tiran Panairin Ndërkombëtarë të 26-të.

Bashkëlidhur mund të gjeni informacionin e detajuar rreth Panairit dhe formularin e aplikimit.

Për dijeninë tuaj.

Me respekt,

26. Uluslararası Fuarı Katılım Sözleşmesi

Share This: