Hızlı İletişim: +355 42 200 700
Log In

Grupi i Grave Sipërmarrëse
të ATTSO shpërndau makina
qepëse për 50 nëna jetimësh!

Grupi i Grave Sipërmarrëse të ATTSO, me pjesëmarrjen
e bashkëshortes së Ambasadorit të Republikës së Turqisë
në Tiranë Znj. Ayşegül Erdal Yörük, organizoi ceremoninë
e shpërndarjes së makinave qepëse për 50 nëna jetimësh,
të cilat janë pjesë e Fondacionit Alsar, të dhuruara nga
aktorja dhe artisja Almeda Abazı Sayışman dhe
bashkëshorti i saj, aktori i mirënjohur turk
Tolgahan Sayışman.

Prezantimi i Kompanisë
AKM Media, anëtare e re e ATTSO!

AKM Media në tetor të vitit 2018 është anëtarësuar në
Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi.

Grupi i Grave Sipërmarrëse
të ATTSO, në ndihmë të
familjeve në nevojë.

Në datë 6 shkurt 2019, Grupi i Grave Sipërmarrëse të ATTSO,
me pjesëmarrjen e bashkëshortes së Ambasarorit të Turqisë
në Tiranë Znj. Ayşegül Erdal Yörük organizuan ceremoninë
e shpërndarjes së pakove ushqimore për Shoqatën
Kombëtare të Prindërve për Kujdesin e Fëmijëve me Aftësi
të Kufizuara.

Takim me Dhomën e Tregtisë
dhe Industrisë së Tiranës

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë organizoi ditën e
sotme takimin e pëvitshëm me atashetë ekonomikë pranë
përfaqësive të huaja në Shqipëri dhë përfaqësues të
shoqatave të biznesit.

Takimi i Komitetit të
Përbashkët të MTL’së
midis Shqipërisë dhe Turqisë.

Në kuadër të rishikimit të Marrëveshjes së Tregtisë së
Lirë (MTL) midis Shqipërisë dhe Turqisë, në datë
21 Janar 2019 u organizua në Tiranë takimi i Komitetit të
Përbashkët të MTL’së.

4-VJETORI I
THEMELIMIT TË ATTSO’S.

Në datë 21.12.2018, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë
Shqipëri – Turqi (ATTSO) festoi 4-vjetorit e themelimit
të saj.

TAKIM PUNE ME ZV. MINISTRIN
E BUJQËSISË DHE PYLLTARISË
SË REPUBLIKËS SË TURQISË
Z. AKIF ӦZKALDI

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi (ATTSO)
organizoi sot një mëngjes pune me anëtarët e saj dhe
Zv. Ministrin e Bujqësisë dhe Pylltarisë së Republikës
së Turqisë Z. Akif Özkaldı së bashku me delegacionin
që e shoqëronte.

SIMPOZIUMI SHKENCOR
MARRËDHËNIET TURQI - SHQIPËRI
NGA E KALUARA NË TË TASHMEN

Në simpoziumin shkencor ''Marrëdhëniet Turqi - Shqipëri
nga e kaluara në të tashmen” që u zhvillua në datë
1 Nëntor 2018 në Institutin Junus Emre Shkodër, me
rastin e 25-vjetorit të krijimit të
Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Luigj Gurakuqi”, mori
pjesë dhe Sekretarja e Përgjithshme e Dhomës së Tregtisë
dhe Industrisë Shqipëri-Turqi Znj. Erinda Zhupani

TAKIMI I MINISTRIT TË JASHTËM
TË REPUBLIKËS SË TURQISË
Z. MEVLÜT ÇAVUŞOǦLU
ME ANËTARËT E ATTSO.

Ministri i Jashtëm i Turqisë Z. Mevlüt Çavuşoğlu gjatë
vizitës së tij zyrtare në Shqipëri, realizoi një takim me
anëtarët e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë
Shqipëri – Turqi (ATTSO).

TAKIM PUNE ME
MINISTREN SONILA QATO

Sekretarja e Përgjithshme e ATTSO's mori pjesë në
takimin që Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e
Sipërmarrjes Znj. Sonila QATO organizoi me
Dhomën e Prodhuesve dhe Dhomat Bilaterale që
operojnë në Shqipëri.

KOMPANIA ANËTARE E ATTSO,
HOTEL XHEKO IMPERIAL MORI
PJESË NË PROGRAMIN E 20TË TË
SIPËRMARRËSVE TURQISHT- FOLËS.

Administratorja e Përgjithshme e Hotel “Xheko Imperial”
Znj. Eni Xheko, kompani anëtare e ATTSO, mori pjesë
në Programin e 20të të Sipërmarrësve Turqisht- Folës.

Synimi 1 Miliard Dollar Tregti

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi
(ATTSO), vazhdon te fuqizojë marrëdhëniet tregtare
midis dy vendeve.

TAKIM MES ANËTARËVE
TË ATTSO’S

Në datën 26 Shtator 2018 u organizua mbledhja e rradhës
e anëtarëve të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë
Shqipëri-Turqi (ATTSO).

DITËT E TURQISË

Në aktivitetin "Ditët e Turqisë"që u zhvillua me kontributin
e Institutit Junus Emre Tiranë dhe të Ambasadës së
Republikës së Turqisë në Tiranë, në sheshin "Skënderbej"
në datat 25-26-27 Shtator mori pjese dhe Dhoma jonë.

VIZITË NË KOMPANINË
ANËTARE TË BORDIT DREJTUES
SË ATTSO “GLOBAL LOGISTIC”!

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes të Republikës
së Shqipërisë, Ambasadori i Turqisë në Tiranë SH.T.Z.
M. Ahmet Yörük dhe Zv. Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe
Industrisë Shqipëri - Turqi (ATTSO) Z.Tahsin Yılmaz,
kanë vizituar gjatë ditës së sotme kompaninë anëtare të bordit
drejtues së ATTSO, Global Logistic. Kompania në fjalë është
%100 me kapital turk dhe ndër më të mëdhatë në shpërndarjen
e produkteve të ndryshme “Made in Turkey” dhe “Made in Albania”.

SEKRETARJA E PËRGJITHSHME E E
ATTSO’S TAKOHET ME KRYETARIN
E UNIONIT TË DHOMAVE DHE
BURSAVE TË TURQISË
Z. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU

Me qëllim forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve tregtare
midis Shqipërisë dhe Turqisë si dhe vlerësimin e mundësive
të investimeve Sekretarja e Përgjithshme e ATTSO's
Znj. Erinda Zhupani vizitoi Unionin e Dhomave dhe
Bursave të Turqisë.

VIZITA E SEKRETARES SË
PËRGJITHSHME NË
INSTITUCIONET TURKE

Sekretarja e Përgjithshme e ATTSO's Znj. Erinda Zhupani,
gjatë periudhës 16-20 Korrik 2018, me qëllim forcimin e
mëtejshëm të marrëdhënieve tregtare midis Shqipërisë
dhe Turqisë si dhe vlerësimin e mundësive të investimeve,
u takua me përfaqësuesit e Bursës, dhe Dhomave të
Tregtisë dhe Industrisë në Ankara, Eskişehir, Bursa
dhe Stamboll.

ATTSO - DARKA E IFTARIT

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi ( ATTSO),
me sponsorizimin e kompanisë Anëtare të Bordit Drejtues
Ayen Energy, organizoi për anëtarët e saj Darkën e Iftarit me
rastin e muajit të Ramazanit.

Lexo më shumë !

ATTSO AKADEMI

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis
Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi
dhe Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, në datë 1 Qershor,
në orën 09.00, në ambientet e Fakultetit të Gjuhëve
të Huaja salla “Evropa”, nga Kompania Anëtare e Bordit
Drejtues të ATTSO, ALBtelecom Sh.A. u prezantua tema
"Siguria e Informacionit përfshirë edhe rastin
e ALBtelecom”

PRITJA E ORGANIZUAR ME RASTIN
E TAKIMIT TË ASAMBLESË SË
PËRGJITHSHME TË DHOMËS SË
TREGTISË DHE INDUSTRISË
SHQIPËRI –TURQI

Në datën 10 Maj 2018 u organizua një pritje me rastin e
Asamblesë së Përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe
Industrisë Shqipëri – Turqi.

Mesazhi i Kryetarit të Bordit Drejtues Z. Seyhan Pencablıgil

Genel Sekreterin Röportajı
Eylül 2018

T.C. Tirana Büyükelçinin Röportajı
Kasım 2018

ATTSO Başkanın Röportajı
Aralık 2018

ATTSO Kadın Girişimciler Grubu
Şubat 2019

Institucione të Tjera

Projekte Publike
Projekte të sektorit privat
Investime Strategjike
Investime
Analizë sektoriale